Mijn missie

Mijn levensdoel is te ontwaken. Zodat de bloemen van vrijheid, liefde, moed, dankbaarheid en verbondenheid in deze manifestatie mogen groeien en bloeien.

Mijn passie is zoveel mogelijk Nederlanders met het land en volk van Iran of Perzië kennis te laten maken.

Het is alleen mijn enthousiasme voor de Iraniërs, hun land, hun gastvrijheid, hun behulpzaamheid en hun warmte die mij aanspoort. Ik voel me elke keer zo thuis in dit land. Maar dan is het ook net dat ik tevens méér thuiskom in mezelf.

En dan mijn innerlijke liefde voor het mystieke. Mensen als Zarathoestra, Daniël, Cyrus of Kores, Esther, Rumi, Khayam, Hafez, Saadi, Avicienna, Bayazid al Bestami, Attar en vele vele anderen hebben hun sporen in Iran achtergelaten; omdat ze ‘voor’ liepen. Ik vergelijk ze met Sri Ramana Maharsi, Eli en Gangaji, Mooji, Eckhart Tolle, Ghandi, Nelson Mandela, enz. Mijn wens en verwachting is dat U en ik ons hart groter voelen worden door de schoonheid van het land en de warmte en HARTelijkheid van de Iraniërs.

toelichting

Naar Bron en Bestemming

Op de drie mystieke reizen naar Iran gaat het om individueel (en gemeenschappelijk) open te staan voor het ontwaken tot ons volkomen vrije Zelf. Een goed motief voor één van deze reizen is een innerlijk verlangen tot volledige transcendentie. Het overstijgen van ons beperkt gezicht, beperkt inzicht en van alle aangeleerde gewoonten, lessen en dwangmatigheden. Bij de één van de meer mystieke reizen is een lange treinreis inbegrepen, die dwars door dorre vlakten en de woestijn leidt. Dit kan ons van buitenaf ondersteunen om de schat die innerlijk klaar ligt te kunnen ontvangen. Ons ego wordt nooit aangevallen, alléén weggeschenen. God / het goddelijke is enkel Licht.

Ik roep U op als U overweegt mee op reis te gaan: volg uw innerlijkste hart; dat klopt altijd !

%d bloggers liken dit: